آمار سایت
  • سوالات ( 1876 )
  • پاسخ ها ( 1341 )
  • کاربران ( 2281 )
بهترین پزشک روز
پاسخ داده شده

من واقعا نمیخوام عمل لیفت سینه را انجام بدم. به این دلیل که نمی خوام جای زخم های بزرگ برای تمام عمر روی بدنم باقی بمونه. من سینه هایی افتاده با سایز 100 دارم و دوست دارم آنها به اندازه و حالتی که در زمان ۲۰ سالگی بودند برگردند. الان تقریبا ۴۰ ساله هستم. آیا امکان دارد که الان فقط با استفاده از ایمپلنت سینه این کار را انجام دهم؟

دوست عزیز

نه، در گفتن این مطلب کاملا مطمئنم که تا وقتی که بخواهید به سایز سینه در زمان 20 سالگیتون برگردین فقط احتیاج به ایمپلنت نخواهید داشت. برای پر کردن سینه های افتاده سایز 100 خود به یک ایمپلنت بزرگ احتیاج دارید. و تازه بعد از آن، سینه های شما، باز هم بزرگ و افتاده نشون داده میشن.

من تاکنون در عمل جراحی لیفت سینه، زخم های بزرگی مشاهده نکرده ام. درست است که در این عمل، زخم های وسیعی به وجود میاد ولی نمیتوان گفت “شدید” هستند. اما در بیشتر موارد این زخم ها تقریبا کم عمق هستند و با گذشت زمان کم رنگ می شوند و بهبودی که پس از عمل لیفت در سینه ایجاد می شود ارزش زخم هایی که ایجاد می کند را دارد.

عمل لیفت، سینه های شما را توپر تر می کند. بنابراین شاید بعد از عمل لیفت میل داشته باشید که برای حجم دادن به سینه های خود از ایمپلنت نیز استفاده کنید. من اعتقاد دارم که اول عمل لیفت را انجام دهید و بعد از ایمپلنت استفاده کنید.

من به ندرت این دو عمل را با هم ترکیب می کنم و آنها را با هم انجام می دهم. زیرا این دو در جهت عکس هم عمل می کنند و ریسک عمل را به مقدار زیادی افزایش می دهند. انجام عمل ایمپلنت بعد از لیفت کردن یک عمل خیلی آسان است ولی برعکس آن یعنی اول ایمپلنت و بعد لیفت به این صورت نیست. شما باید به یک جراح پلاستیک دارای بورد تخصصی با تجربه در این زمینه مراجعه کنید.

توصیه می کنم این مقالات رو بخونین:
لیفت سینه؛ حقایقی درباره جای زخم لیفت سینه

لیفت سینه auto-augmentation چیست؟

پروتز سینه با ژل؛ مزایا و معایب پروتز سینه با ژل

همچنین اگه می خواین در مورد کوچک کردن سینه بدون جراحی بیشتر اطلاعات کسب کنین، این مطالب رو بخونین:
کوچک کردن سینه با روش های طبیعی

شیوه هایی برای کوچک کردن اندازه سینه